NL | EN
contact

Over Ons
Onze Investeerders
Onze Mensen
Raad van Advies
Raad van Commissarissen
Ons netwerk
Onze Portefeuille

Onze Investeerders

Het Fonds wordt, naast vele privé-investeerders, ondersteund door de volgende institutionele investeerders:

Parcom Capital is een leidende private equity investeerder die actief is in de Benelux en gericht is op waardecreatie. Parcom Capital is opgericht in 1982 als één van de eerste buy-out en expansiefondsen in Nederland. In de afgelopen 30 jaar heeft Parcom Capital direct geïnvesteerd in meer dan 75 bedrijven, was betrokken bij 25 add-ons en heeft vele management teams ondersteund in het realiseren van hun groeiambities. Zij heeft aantrekkelijk rendement behaald voor haar investeerders en een sterke reputatie opgebouwd in de markt.
www.parcomventures.nl

ASML is ’s werelds leidinggevende leverancier van lithografische systemen voor de halfgeleiderindustrie door het produceren van complexe systemen die kritisch zijn voor de productie van geëntegreerde circuits of ‘chips’. Het hoofdkwartier is in Veldhoven en ASML aandelen staan genoteerd in Euronext Amsterdam en op NASDAQ onder het symbool ASML.
www.asml.com

NXP (voormalig Philips Halfgeleiders) is een top-10 halfgeleiderbedrijf dat meer dan 50 jaar geleden werd opgericht door Philips. Met het hoofdkwartier in Europa creŽert NXP halfgeleideroplossingen en software die betere zintuiglijke ervaringen leveren in mobiele telefoons, persoonlijke media spelers, Tvís, set-top boxes, identificatie toepassingen en een grote reeks andere toepassingen van elektronische apparaten.
www.nxp.com

De VDL groep is een internationaal opererende industriële firma die zich richt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halfproducten en eindproducten. Vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven overziet VDL de dochterbedrijven die een hoge graad van autonomie en verantwoordelijkheid dragen voor de resultaten.
www.vdlgroep.com

PPM Oost investeert in kansrijke bedrijven. Bedrijven die voorloper of trekker zijn van de regionale economie in de sectoren: gezondheid, technologie en voeding; maar ook andere innovatieve bedrijven zijn welkom. PPM Oost investeert in starters, vroege fase, expansie, brugfinanciering, bedrijfsopvolging, herstructurering, management buy out en buy in.
www.ppmoost.nl

Point-One Innovation Fund, High Tech Campus 68, 5656AG Eindhoven, the Netherlands
email: Point-One

disclaimer
contact